Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Dikkertjes met kersenyoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel de krenten 10 minuten in lauw water.
Maak intussen een dik beslag van het bakmeel, een mespunt zout, het ei en de melk.
Laat de krenten uitlekken en schep ze door het beslag.
Verhit een klontje boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en schep 3 juslepels beslag in de pan. Bak de dikkertjes totdat de bovenkant droog is. Keer ze en bak ook de andere kant mooi bruin.
Ga zo door tot alle beslag op is. Verdeel ze over 4 borden en schep de yoghurt erbij. Bestuif met een beetje kaneelpoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dikkertjes met kersenyoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven