Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Custardtaartje met aardbeien recept
Custardtaartje met aardbeien recept

Custardtaartje met aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de koekjes fijn in de keukenmachine, smelt de boter en roer deze goed door de koekkruimels. Leg een groot vel bakpapier in de springvorm en verdeel het koekmengsel gelijkmatig over de bodem. Roer de suiker door de custardpoeder en verwarm de melk. Klop met de garde het poeder door de hete melk en laat het op laag vuur nog 3 minuten zachtjes doorkoken. Roer het limoensap en de limoenrasp erdoor en giet dit mengsel in de taartvorm. Maak de aardbeien schoon, laat de kleinste heel en snijd de grote doormidden. Verdeel de aardbeien over de custard en laat de taart minstens 3 uur afkoelen en opstijven in de koelkast. Als je hem een dag van tevoren maakt, heb je zeker een perfect opgestijfd taartje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit custardtaartje met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven