Custardpudding

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Puddingvorm

Bereidingswijze

  1. Meng het met de .
  2. Voeg hier 6 eetlepels van de aan toe en roer goed door tot het een papje wordt.
  3. Doe de rest van de in een pan en roer tot deze heet is.
  4. Voeg dan al roerende het custardpapje toe en roer af en toe door tot het kookt.
  5. Roer dan nog 3 minuten op een laag vuurtje tot de massa dikker wordt.
  6. Spoel een puddingvorm om met koud water en giet hier de custardpudding in.
  7. Laat nu minstens 3 uur afkoelen in de koelkast.
  8. Giet bij het serveren wat over de pudding heen.
  9. Tip!
  10. Strooi wat over de bodem of doe er wat folie overheen om velvorming te voorkomen.
25
25
25

Variaties op Custardpudding

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Custardpudding
VariatieAantalGang
Custardpudding met aardbeien en frambozen1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Custardpudding heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik mis de 2 eidooiers voor de binding en de smaak hierin.
henny57 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
238 kcal
11%952 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
16 g.
18%64 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Custardpudding