Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crepe frisée met bosvruchtensaus recept
Crepe frisée met bosvruchtensaus recept

Crepe frisée met bosvruchtensaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kluts het ei met de suiker, een snufje zout en de melk.
Zeef de bloem en het bakpoeder erboven en roer erdoor heen.
Roer 4 eetlepels van het appelsap glad met de maïzena. Breng het overige appelsap aan de kook. Roer het maïzenamengsel door het sap en kook ca. 2 minuten op laag vuur.
Spatel het bevroren fruit erdoorheen en breng kort aan de kook. Laat afkoelen.
Verhit de olie in een diepe pan. Vul een spuitzak met het beslag.
Snijd een klein (doorsnede 1/2 cm) puntje van de spuitzak. Spuit 1/4 van het beslag in het midden van de pan en maak een spiraal.
Bak ca. 2 minuten per zijde op middelhoog vuur goudbruin.
Frituur van het overige deel nog 3 spiralen.
Serveer met de rode vruchtensaus. Bestrooi met poedersuiker.

Serveersuggesties

Lekker met slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crepe frisée met bosvruchtensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven