Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Crème brûlée met boerenkwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 140 graden.
Klop met een mixer de kwark met de suiker, de vanillesuiker en de eieren glad.
Zet de schaaltjes in de ovenschaal en verdeel het kwarkmengel over de schaaltjes.
Vul de ovenschaal met warm water (niet kokend) tot maximaal halverwege de schaaltjes. Dek de schaal losjes af net een vel alauminiumfolie.
Bak de kwarkcrème 52.5 minuten in de voorverwarmde oven ca 52.5 minuten tot ze stevige voelen.
Neem de schaaltjes uit het waterbad en laat afkoelen.
Zet min 2 uur in de koelkast om door en door koud te laten worden.
Bestrooi de schaaltjes met een dun laagje suiker. Brand de suiker met de brander tot een lichtbruin karamllaagje en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crème brûlée met boerenkwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven