Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crema Catalana met Licor 43 recept
Crema Catalana met Licor 43 recept

Crema Catalana met Licor 43


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop 150 gram suiker, Licor 43 en de eierdooiers schuimig en roer vervolgens de melk, kaneel en citroenrasp erdoor. Verwarm het mengsel onder voortdurend roeren tot de room gaat binden (max. 70 gram). Verwijder het kaneelstokjeen verdeel de room over de schaaltjes. Laat de schaaltjes in de koelkast afkoelen. Verdeel voor het serveren de rest van de suiker over de schaaltjes en plaats ze kort onder de grill tot de suiker is gecarameliseerd. Tip: U kunt ook een creme brulée'-brander gebruiken om te carameliseren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit crema catalana met licor 43 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Crema Catalana met Licor 43 heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

 • Het het ging verkeerd bij het binden van de room, de room wilde maar niet binden en op een bepaald moment begon het ei te stollen. Wat heb ik verkeerd gedaan?
  Stephan gaf dit recept op 16 augustus 2013 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven