Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cranachan met frambozen recept
Cranachan met frambozen recept

Cranachan met frambozen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden.
In een steelpan op laag vuur de boter
en suiker smelten. Havermout erdoor roeren
en goed vermengen.

Verdeel het mengsel over een bakplaat en zet
15 min. in de oven, halverwege omscheppen,totdat
het licht geroosterd is

Doe over op een bord en laat afkoelen.

Klop de roomkaas totdat het glad is. Klop de room
totdat er zachte pieken ontstaan.

Schep de kaas,honing en whisky door de room en
verdeel dit over 4 glazen.

Verdeel het havermoutmengsel hierover.
De frambozen erover verdelen en bestrooien
met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cranachan met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven