Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Clafouti met frambozen en pistachenoten recept
Clafouti met frambozen en pistachenoten recept

Clafouti met frambozen en pistachenoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180║ C. Leg de frambozen in koud water. Stamp de pistachenoten tot kleine stukjes en voeg die toe aan de melk. De melk kleurt lichtgroen. Meng in een schaal de ma´zena, de suiker en het zout. Klop in een schaal de eieren op en voeg de melk met de pistachenoten er aan toe. Voeg dit mengsel vervolgens toe aan de schaal met ma´zena. Meng alles goed. Voeg het amandelextract toe en mengen. Giet de frambozen af en droog ze met keukenpapier. Verdeel ze over vier beboterde ovenschaaltjes en giet het pistache/amandelmengsel erover. Zet ze 30 minuten in de oven. Haal ze uit de oven, verdeel de amandelschilfers erover en zet ze vervolgens weer 5 minuten in de oven onder de gril. Lauw opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit clafouti met frambozen en pistachenoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven