Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenyoghurt bavarois recept
Citroenyoghurt bavarois recept

Citroenyoghurt bavarois


Ingrediënten


Bereidingswijze


Citroensap aan de kook brengen en hier de gelatine in oplossen. Af laten koelen tot het lauw is. Slagroom met de helft van de poedersuiker tot yoghurtdikte opslaan. Eiwitten met de andere helft van de poedersuiker stijf kloppen. Bulgaarse yoghurt mengen met het lauwe citroensap. Geslagen room erdoor spatelen en als laatste de opgeklopte eiwitten erdoor mengen. Alles snel in een vorm doen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroenyoghurt bavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Citroenyoghurt bavarois heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Echt de moeite waard. Groetjes Annemieke
    Schaleur gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven