Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenpudding recept
Citroenpudding recept

Citroenpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel de rozijnen in een kom met lauw water. Breng in een pan met dikke bodem de rijst aan de kook met 1 liter water. Laat de rijst al roerend 15 minuten zachtjes doorkoken. Boen 1 citroen schoon en rasp de schil. Pers beide citroenen uit. Giet de rozijnen af. Roer het citroensap, citroenrasp, suiker, 1 zakje vanillesuiker en rozijnen door de rijst. Spoel een puddingvorm met een inhoud van 1200 mililiter om en schenk het rijstmengsel erin. Laat de pudding afgedekt 12 uur in de ijskast afkoelen en opstijven. Roer voor het serveren het tweede zakje vanillesuiker en melk door de vla. Serveer de vanillesaus bij de pudding.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroenpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven