Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenmousse met frambozenpuree recept
Citroenmousse met frambozenpuree recept

Citroenmousse met frambozenpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de frambozen ontdooien. Leg 8-10 frambozen apart, Pureer de rest en strijk de puree evt. door de zeef. Breng de frambozenpuree op smaak met de vanillesuiker. Klop het eiwit stijf, voeg geleidelijk de suiker toe en klop totdat de suiker is opgelost. Spatel de geraspte citroenschil en het sap erdoorheen. Klop de slagroom stijf en spatel de room door het geklopte eiwit, Verdeel eerst de frambozenpuree en daarna het citroenschuim over 4 dessertglazen. Versier de toetjes met de citroenmelisse en de overige frambozen.

Allergenen Informatie

Voor dit citroenmousse met frambozenpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven