Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenijspudding recept
Citroenijspudding recept

Citroenijspudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eidooiers en de basterdsuiker tot een romige massa. Voeg het citroensap en de citroenrasp toe. Klop de slagroom (met de klopvast) stijf. Klop in een andere kom de eiwitten stijf. De slagroom bij het eigeel/basterdsuiker mengsel voegen. Daarna voorzichtig de eiwitten er door spatelen. Doe alles in een springvorm van 28 cm en dek deze af met aluminiumfolie. Laat de pudding gedurende 2 uur in het vriesvak opstijven. Een half uur voor gebruik eruit halen. Garneren met een schijfje sinaasappel en een dot slagroom.

Serveersuggesties

Dit nagerecht is heel verfrissend na een lange maaltijd zoals bij Kerst. In onze familie is het een topper! Ook de kinderen zijn er dol op.

Allergenen Informatie

Voor dit citroenijspudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven