Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenflammeri met druiven recept
Citroenflammeri met druiven recept

Citroenflammeri met druiven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid voor de citroenflammen, de citroenpudding met water en 80 gram suiker, volgens aanwijzing verpakking (maar met de hier aangegeven ingrediënten en laat deze een beetje afkoelen).
Klop de slagroom stijf zodra de pudding een beetje lauw is en spatel deze door de pudding.
Vul met water omgespoelde vormpjes met de pudding en laat minstens 3 uur afkoelen.
Was de druiven voor de druivensiroop, laat ze uitlekken en halveer ze in de lengte.
Breng de witte wijn, het water, de citroenschil en het kaneelstokje en de rest van de suiker aan de kook.
Laat dit mengsel zonder deksel 15 minuten inkoken op matig vuur tot 1,25 ml siroop.
Neem de pan van het vuur en roer de druiven door de siroop en laat het geheel afkoelen. Haal de citroenschil en het kaneelstokje uit de druivensiroop. Stort de puddinkjes en serveer ze met de druivensiroop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroenflammeri met druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven