Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Christmas Pudding recept
Christmas Pudding recept

Christmas Pudding


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng de gedroogde ingrediŽnten goed door elkaar en voeg daarna de andere ingrediŽnten toe. Vet een puddingschaal of blik in. Doe het beslag erin en druk dit goed aan. Bedek de vorm met bakpapier en in een schone theedoek. Stoom in een pan met water voor ongeveer 4 uur. Bedek na het stomen de pudding met nieuw bakpapier en in zilverfolie en bewaar dit in de koelkast. ( de pudding in oktober maken, dan is hij in december goed van smaak) Met de kerst voor gebruik nog 2 uur stomen en serveren met warme vla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit christmas pudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven