Christmas candymerinque

Ingrediënten

+ -
print

Voor de amandelcreme:

Voor het glazuur:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden C en meng de 2 soorten suiker.
  2. Klop de in een kom stijf met een snufje .
  3. Roer het suikermengsel en de gemalen luchtig door het eiwit.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  5. Schep de eiwitmassa in een spuitzak en spuit op het bakpapier 4 cirkels van ca. 9 cm.
  6. Maak hierbovenop steeds iets kleinere rondjes tot je nog 1 rondje kan maken als top van de boom.
  7. Bak de cirkels ongeveer 1 uur in het midden van de oven.
  8. Schakel de oven terug naar 100 graden C.
  9. als het schuim te donker wordt.
  10. Zet de oven eventueel op een kier.
  11. Laat de cirkels op een rooster afkoelen.
  12. Klop de stijf en schem deze door de die gemengd is met de .
  13. Verdeel de creme over de cirkels.
  14. Roer de met heet , en .
  15. Sprenkel dit over de taart en garneer met de chocolaatjes en snoepjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
  • poedersuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
  • boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, mascarpone, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom, mascarpone, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
878 kcal
43%3512 kcal
Vetten
44 g.
64%176 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
37 g.
14%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Christmas candymerinque