Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocosticks recept
Chocosticks recept

Chocosticks


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocolade au bain marie. Schenk de chocolade in een ijsblokjesbakje. VariŽren is leuk: Half wit, half puur, of als het wat afgekoeld is kandijsuiker er door. Wacht tot het redelijk afgekoeld is en steek er dan satehprikkers in. (het moet dus zover afgekoeld zijn dat die rechtop blijven staan). Ook leuk: Half vullen met 1 smaak, wachten tot die redelijk stijf is, satehprikker er in en dan verder vullen met andere smaak.

Serveersuggesties

Lekker om op te lossen in warme melk, koffie of met tapasprikker i.p.v. satehprikker. Naast de koffie te serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit chocosticks recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven