Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
ChocoMousse met grimbergen recept
ChocoMousse met grimbergen recept

ChocoMousse met grimbergen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de room goed op. Neem het flesje bruin bier (liefst grimbergen) en laat dit koken. TIP: laat altijd het onderste van wat in het flesje zit erin, dit geeft een te bittere smaak. Leg nu de chocolade (liefst al een beetje gesneden zodat het sneller smelt) in het bier en voeg er een heel klein beetje peper en zout bij. (dit versterkt de chocolade smaak) en neem het van het vuur zodat je de chocolade niet aan laat branden. Als het goed gesmolten is, laat je het afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de afgekoelde chocolade met bier bij de room en roer er voorzichtig door. Laten opstijven in de koelkast. Smakelijk !

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocomousse met grimbergen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven