Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladesauzen met vanille-ijs recept
Chocoladesauzen met vanille-ijs recept

Chocoladesauzen met vanille-ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng voor de pure chocoladesaus in een steelpan 100 milliliter slagroom aan de kook. Draai het vuur laag en laat de pure chocolade erin smelten. Roer de chocoladesaus glad en neem de pan van het vuur. Breng voor de witte chocoladesaus in een steelpan de resterende slagroom aan de kook. Voeg de witte chocolade toe en laat de chocolade op laag vuur smelten. Roer de saus glad en voeg de cognac toe. Neem de pan van het vuur. Schep het ijs in coupes of glazen en schenk een beetje van bijd sauzen over. Bestrooi met de pinda's of noten. Bewaar de rest van de sauzen afgedekt in de koelkast en verwarm ze bij serveren weer op laag vuur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladesauzen met vanille-ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocoladesauzen met vanille-ijs heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik ben gek op ijs. Daar kun je me voor wakker maken. Heerlijk.
    Bezoeker gaf dit recept op 23 mei 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven