Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladepudding met Baileys recept
Chocoladepudding met Baileys recept

Chocoladepudding met Baileys


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chocolade fijn. Roer 5 eetlepels melk door het puddingpoeder Breng de rest van de melk aan de kook. Roer het aangemaakte puddingpoeder erdoor heen en laat het al roerende nog 1 minuut zachtjes doorkoken. Laat de chocolade al roerende in de hete pudding smelten en roer de likeur erdoor. Dek de pudding af met folie en laat afkoelen. Doe de pudding in 4 dessertglazen en zet ze minimaal 1 uur koud weg, Klop de slagroom lobbig met de suiker en verdeel over de pudding, versier met cacao en amandelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocoladepudding met baileys recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven