Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladepudding recept
Chocoladepudding recept

Chocoladepudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de cacaopoeder, suiker en maizena droog door elkaar en maak er met een beetje koude melk een papje van. Breng de rest van de melk aan de kook. Schenk al roerend het papje in de kokende melk en blijf roeren tot de pudding kookt. Neem de pan van het vuur. Schenk het geheel in een met koud water omgespoelde vorm. Keer de pudding als hij koud is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocoladepudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven