Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolademousse (my way) recept
Chocolademousse (my way) recept

Chocolademousse (my way)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocolade au bain marie (niet warmer dan 40 graden C.). Roer het eiwit met de suiker los (dus niet stijf). Klop de room lobbig. Haal de chocolade van het vuur en klop het eiwit er direct doorheen met een garde (meng zeer goed). De chocolade heeft nu de structuur van pasta. Spatel de room luchtig door het mengsel tot deze egaal bruin van kleur is. Laat in de koeling opstijven. * Dit recept is geboren uit een fout, door de dooiers te vergeten en de eiwitten direct bij de chocolade te doen. Het resultaat is een makkelijk te bereiden mousse met een vollere chocoladesmaak, die 1 week houdbaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolademousse (my way) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocolademousse (my way) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Heel lekker en luchtige chocomousse, ga het zeker nog eens maken
    Tilly gaf dit recept op 12 mei 2014 5 uit 5 sterren
  • Lekker en vlug klaar!
    Domi gaf dit recept op 28 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven