Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolademousse met olijfolie recept
Chocolademousse met olijfolie recept

Chocolademousse met olijfolie


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Smelt de chocolade au bain marie. Klop ondertussen de slagroom tot je zachte pieken hebt (niet te stijf!). Giet de olijfolie bij de gesmolten chocolade. Giet daarna het chocolademengsel bij de slagroom terwijl je in een snel maar regelmatig tempo klopt. Dit gerecht moet meteen opgedient worden, aangezien olijfolie hard wordt in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolademousse met olijfolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven