Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolademousse recept
Chocolademousse recept

Chocolademousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom lobbig. Hak de chocolade in kleine stukjes en laat deze au bain marie smelten, niet te warm laten worden. Voeg de boter en het water toe en roer het mengsel. Doe het chocolademengsel in een kom. Klop het eiwit op tot sneeuw en voeg de suiker toe onder voortdurend kloppen. Meng snel een derde van het eiwit met de spatel door het chocolademengsel. Schep het overige eiwit en de slagroom erop en roer alles met de spatel door elkaar. Niet te lang roeren. Zet de mousse 4 uur in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolademousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven