Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Magnetron
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd de korsten van het en snijd elk sneetje in 4 driehoekjes
    Doe de chcolade,,room, crème fraiche, d'orange en suiker in een kom.
  2. Zet de kom 7-8 minuten in de magnetron op lage stand of op een pan met zacht kokend water tot de chocolade en de smelten.
    Roer dit mengsel glad.
  3. Klop de in een grote maatbeker, voeg het gesmolten mengsel toe en klop door.
    Schenk een laag van 1 cm in een bakvorm van 20x20 cm of 25x30 cm.
  4. Verdeel de de helft van het erover en laat bij de randen uitsteken.
  5. Schenk de helft van de rest van het choclademengsel over het en verdeel de rest van het erover.
  6. Schenk de rest van het mengsel daar weer over en druk licht aan zet afgedekt met plastic folie 4-5 uur in de koelkast.
  7. Verwarm de oven voor op 180 graden, verwijder het plastic folie.
  8. Bak de pudding 30-35 minuten, of tot de bovenlaag krokant en de chocolade gestold is.
  9. Serveer warm.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • brood en pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • brood, pure chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
438 kcal
21%1752 kcal
Vetten
33 g.
48%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
46 g.
17%184 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladebroodboterpudding