Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade soufle recept
Chocolade soufle recept

Chocolade soufle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Au bain mari de chocola en de boter smelten, met de mixer de eieren, de eierdooiers en de suiker kloppen tot het geheel wit en dik is. vermeng dit met de gesmolten chocola en de boter en voeg de bloem toe, alles flink doorkloppen. Beboter en strooi wat bloem in 8 tot10 kleine vuurvaste kommetjes, vul ieder kommetje tot op een halve vinger van de rand na, plaats ze in een voorverwarmde oven die op de hoogste stand staat en bak gedurende 8 minuten. Laat ze dan 2 minuten afkoelen, voorzichtig omgekeerd uit de kommetjes laten glijden en direkt heet serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade soufle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven