Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade ninokil special recept
Chocolade ninokil special recept

Chocolade ninokil special


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg wat boter alvast uit de koelkast.
Pak 100 150 gram nutrale (droge) koekjes. Stop het in de keuken machine(met een mes, Garde werkt niet) totdat het koek kruimels zijn geworden. Stop de inhoud van de Koek kruimels in een kom met boter.
Pak nu 200 gram pure en 200 gram melk chocolade hak dit alvast fijn met een keuken mes en snij het grof. Stop het nu in de keuken machine zet de stand niet al te laag ook niet te hoog en laat dat een tijdje door gaan. Als de keuken machine nog bezig is kun je ondertussen de koek kruimels en boter door elkaar mengen tot het 1 geheel word en doe daar ook een snufje zout bij.
Als de grofe stukjes chocolade fijn gemalen zijn gaan we de choclolade au bain-marie verwarmen. Pak nu 4 muffin vormpjes en verdeel het deeg over de 4 vormpjes deeg moet goed aan gedrukt worden, zodat er in elke vormpje evenveel cholade room kan.
Als het deeg verdeeld is, doen we nu de room bij de verwarmde chocolade en mengen we dat heel goed. Doe nu het verwarmde chocolade room in de vormpjes. Stop het nu in de vriezer 60 min.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade ninokil special recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven