Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade-kwarkdessert met amandelen recept
Chocolade-kwarkdessert met amandelen recept

Chocolade-kwarkdessert met amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de amandelen grof en rooster ze in een droge pan met anti-aanbaklaag goudbruin. Voeg 2 eetlepels suiker toe en laat licht karamelliseren. Schep op een vel bakpapier en laat afkoelen.
Hak de cantuccini grof.
Roer de kwark, 2-3 eetlepels suiker, de vanillesuiker en de citroenrasp doorelkaar. Hak de chocolade grof.
Verdeel de amandelen en de cantuccini over 4 glaasjes. Verdeel de helft van het kwarkmengsel erover heen, daarna de chocolade en vervolgend het overige kwarkmengsel. Sluit af met een laag chocoladesaus.
Zet tot serveren in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade-kwarkdessert met amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven