Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade-bananen- dessert recept
Chocolade-bananen- dessert recept

Chocolade-bananen- dessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bananen in stukjes en doe de citroensap erover om verkleuring te voorkomen. Verkruimel de speculaasjes.
Doe de chocola en de slagroom in een pannetje en laat deze op een laag vuur smelten.
Doe de helft van het chocolademengsel in 6 kleine potjes of schaaltjes, voeg daarna de helft van de banaan en de speculaas toe. Voeg de andere helft van het chocolademengsel toe en doe daarop de rest van de banaan.
Zet de schaaltjes in de koelkast (minstens 1 uur, bij voorkeur langer). Voeg vlak voor het opdienen de rest van de banaan en de speculaas en chocolade schaafsel/stukjes toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade-bananen- dessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven