Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Choco-ijs met marshmallows


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de marshmallows in stukjes. Laat de drie soorten chocolade in aparte pannetjes au bain marie smelten. Meng het ijs met de twee soorten marshmallows in een kom. Verdeel het mengsel in drie porties. Meng de drie soorten chocolade door de drie porties ijs. Schep de mengsels apart in drie diepvriesbakjes en laat het invriezen. Schep op 4 bordjes drie soorten ijs. Serveer het ijs met zomerfruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit choco-ijs met marshmallows recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven