Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Choco capuccino recept
Choco capuccino recept

Choco capuccino


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm in een steelpan 200 milliliter slagroom met 1 eetlepel suiker en een scheutje cointreau en breng aan de kook.
Voeg de chocolade toe en smelt op een zacht vuur tot een homogene massa.
Giet de saus in espresskopjes en laat in de koelkast opstijven.
Klop de rest van de slagroom lobbig met 1 eetlepel suiker.
Neem de kopjes uit de koeling en dek af met de slagroom met daarop een snufje cacaopoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit choco capuccino recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven