Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Charlottetaartje met mango-yoghurtvulling


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Week de gelatine in ruim koud water.
Pureer het in grove stukken gesneden 1 mango, de sinaasappelzest,, de steranijs en de honing.
Breng dit mengsel in een steelpan tegen de kook aan. Neem de pan van het vuur en verwijder de steranijs uit de mangopuree.
Knijp de gelatine uit en roer door de warme puree, roer net zolang tot de gelatine is opgelost. Zet apart.
Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel er yoghurt en mangopuree door.
Bekleed ieder soufflébakje ruim met plastic folie.
Plaats in elk soufflébakje 8 lange vingers waar je de onderkant vaaf snijd ca 1 centimeter. Plaats ze dicht naast elkaar tegen de rand met de suikerkant naar buiten en de ronde kant naar boven. Schep het slagroom-yoghurt-mangomengsel in het midden en laat aan de bovenkant een 1/2 cm van de lange vingers vrij.
Laat het taartje minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Haal de taartjes met behulp van de plastic folie uit de bakjes en zet ze op een bord en verwijder de folie.
Leg de dunne plakkenmango in krullen op de taartjes tussen de iets uitstekende lange vingers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit charlottetaartje met mango-yoghurtvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven