Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Charlotte au poires recept
Charlotte au poires recept

Charlotte au poires


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peren en kook ze in water met 3 eetlepels suiker. Haal de peren uit de pan en bewaar het perenvocht. Dompel de lange vingers één voor één in het perenvocht en leg ze gelijk op de bodem neer. Hierna de lange vingers tegen de zijkant van de vorm leggen. Meng de kwark met de 3 eetlepels suiker en een handje van de in stukjes gesneden peren zonder klokhuis. Neem de helft van het mengsel voor de eerste laag. Leg de helft van de peren in stukjes erboven op. Dan een laag lange vingers. Herhaal hetzelfde voor een nieuwe laag. Eindig met een laag lange vingers. Zet de bakvorm met erop een gewicht (bijvoorbeeld een ontbijtbordje) gedurende een nacht in de koelkast.

Serveersuggesties

Tip: vervang de peren voor aardbeien.

Allergenen Informatie

Voor dit charlotte au poires recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven