Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cassata-ijs recept
Cassata-ijs recept

Cassata-ijs


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat het chocoladeijs en vanilleroomijs buiten de koelkast zacht worden. Week de rozijnen in de helft van de amaretto. Snijd de cake in plakken. Hak de chocoladereep in stukjes. Bedruppel de rest van de amaretto op de plakken cake. Meng het zacht geworden ijs met de geweekte rozijnen. Schep het in de cakevorm. Strijk het oppervlak glad. Snijd de plakken cake bij en leg een aantal plakken op het rozijnenijs. Meng de chocolade stukjes met het chocoladeijs en schep dit op de cake. Strijk glad en leg hierop de rest van de plakjes cake Dek af met plastic folie en laat het ca. 1 uur in de diepvries stevig worden. Stort de cassata op een snijplank en snijd in plakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cassata-ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven