Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio van cantaloup meloen met ricotta recept
Carpaccio van cantaloup meloen met ricotta recept

Carpaccio van cantaloup meloen met ricotta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd een stukje van de onderkant van de meloen zodat deze stevig rechtop op een snijplank blijft staan.
Snijd de schil er rondom af. Snijd de meloen in hele dunne plakjes.
Lepel de zaadlijsten eruit zodat je bij de zaadholte komt.
Vouw de dunne plakjes voorzichtig dubbel zodat ze niet breken en verdeel ze in een mooie waaier over de borden. Meng de ricotta met de honing en schep die naast de plakjes meloen. Garneer met takjes tijm en rode bessen

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carpaccio van cantaloup meloen met ricotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Carpaccio van cantaloup meloen met ricotta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Waar is de bereidingswijze?
    Bezoeker gaf dit recept op 12 augustus 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven