Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Caramel-mokkapudding recept
Caramel-mokkapudding recept

Caramel-mokkapudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in ruim koud water op. Los de oploskoffie op in 1 deciliter heet water. Breng de melk met het zakje vanillesuiker tegen de kook aan. Los hierin van het vuur af de goeduitgeknepen gelatine op. Laat het afkoelen tot het lauw is. Smelt in een pan met dikke bodem al roerend de suiker, het citroensap en 1/2 deciliter water op een matig vuur. Neem de pan nan het vuur zodra de gesmolten suiker lichtbruin kleurt. Zet het deksel schuin op de pan en giet de koffie bij de caramel. Roer tot deze helemaal is opgelost. Laat het iets afkoelen en voeg al roerende de lauwe gelatinemelk toe. Klop de caramelmelk tot deze koud is. Klop de slagroom lobbig. Spatel deze door de caramelmelk , zodra deze begint te geleren. Spoel een puddingvorm van ca. 1,5 liter om met koud water. Giet de caramelcrème erin. Laat de puding in de koelkast ca. 6 uur opstijven. Stort de pudding op een platte schaal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit caramel-mokkapudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven