Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cantaloupe-meloen-Granita recept
Cantaloupe-meloen-Granita recept

Cantaloupe-meloen-Granita


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vruchtvlees uit de schil, verwijder de zaden en snijd het in stukken. Pureer het in de keukenmachine en voeg witte basterdsuiker, water en het citroensap toe. Doe dit mengsel over in een diepvriesdoos en zet het 6 uur in de vriezer. Roer het ijs tussendoor en aan het eind goed los met een vork, zodat er grove kristallen ontstaan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cantaloupe-meloen-granita recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven