Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cake-asperges recept
Cake-asperges recept

Cake-asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de cake in de lengte in 4 plakken van 2 cm dik. Snijd de plakken in de lengte in repen van 2 cm breed als asperges. Klop de slagroom met vanillesuiker stijf. Roer de vanillevla door de slagroom. Leg de cake-asperges op een schaal naast elkaar. Schep een klein beetje van de vanillesaus op de puntjes van de asperges. Verdeel de rest van de saus over de onderkant van de asperges.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cake-asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven