Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cacao-koffie crème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng goed samen in bain-marie de eieren, suiker, vanille en cacao. Zet op het vuur en mix met een klopper of handmixer op de laagste snelheid ca. 10 minuten. Daarna zet van het vuur en meng de boter door het crème. Meng goed door tot de boter gesmolten is.

Leg op de bodem van de kommetjes 3 boudoirs gedumpt in de koffie en giet de crème erover. Leg er daarna 4 dunne plakjes van verse banaan op en giet opnieuw de laatste keer de crème erover.

Zet klaargemaakte porties voor minstens 1 uur in de koelkast. Decoreer ze na afkoelen met de slagroom en eventueel met de stukjes van gedroogde banaan.

Allergenen Informatie

Voor dit cacao-koffie crème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven