Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Butterscotch-ijs recept
Butterscotch-ijs recept

Butterscotch-ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de boterbabbelaars in een plastic zak, rol er enkele keren met een deegrol overheen tot er grove stukjes ontstaan. Doe het ijs in een grote kom en maak het fijn met een vork. Meng er de stukjes butterscotch door. Doe terug in een ijsdoos en zet 1.5 uur in de vriezer. Zet het ijs voor het serveren 20 minuten in de koelkast om het iets zachter te maken. Verdeel de mandarijntjes met steeds 2 bolletjes ijs over de ijscoupes, maak een handje chocoladevlokken fijn en strooi dit over het ijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit butterscotch-ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven