Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C. Boter en chocolade smelten in een pannetje boven heet water. Ondertussen de eieren, suiker en vanillesuiker in een apart bakje mengen tot een smeu´ge massa. Vervolgens er de gesmolten chocolade erbij doen en de bakmeel en de bakpoeder en zachtjes aan toevoegen. Tot een gehele massa spatelen. Vervolgens in een bak van 25 bij 30 cm gieten en 25 minuten in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven