Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 170 graden C. Vet een brownieblik of een vierkant of rechthoekige ovenschaal (25 Î 25) in en bestrooi het met bloem. Verhit de boter met de chocolade al roerend in de pan met kokend water (au bain marie) tot alles gesmolten is. Laat dit even een beetje afkoelen. Doe intussen de eieren met een mespunt zout in een grote kom en klop dit met de mixer schuimig. Doe de suiker, basterdsuiker en vanillesuiker erbij en klop door tot het mengsel dik en romig is. Zeef het meel er boven en doe het chocolademengsel er ook bij, schep het er door. Schep dit alles in de ovenschaal, strijk het glad en bak het ongeveer een half uur, of iets langer: het moet net gaar zijn, maar ook nog wel smeu´g zijn. Laat het vervolgens afkoelen en snijd dit in 16 stukken of meer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven