Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter met de fondantchocolade au bain-marie.
Klop de eidooiers met de kandijsuiker tot een luchtig beslag en meng onder het chocolade-botermengsel.
Spatel de bloem door het beslag.
Klop de eiwitten tot schuim en spatel voorzichtig onder het beslag.
Giet het beslag in een bakvorm bekleed met bakpapier en verdeel het beslag erin.
Verwarm de oven voor op 175 graden en bak af in ongeveer 20 minuten.

Zorg ervoor dat de brownies nog 'vochtig' zijn, bak ze niet te hard.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven