Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodpudding met boter recept
Broodpudding met boter recept

Broodpudding met boter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een ovenschaal in van 20 x 25 cm in met wat boter en gebruik de rest van de boter om de sneden brood te besmeren. Snijd het brood in vieren en leg de helft overlappend in de schaal. Strooi de helft van de rozijnen en de sukade over het brood. Leg de andere helft van het brood erop en strooi de overige rozijnen en de sukade erover.
Klop in een kom de eieren met de melk, room en suiker en schenk het mengsel over het brood. Laat de pudding 15 minuten staan om het brood het eimengsel op te laten nemen. Druk uitstekende stukjes fruit erin, zodat ze niet verbranden. Strooi er kaneel over en de rietsuiker.
Zet de pudding op een bakplaat en bak hem 30-40 munuten in een op 180 graden C. voorverwarmde oven tot hij gestold en goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodpudding met boter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven