Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bramenpuree met vanilleroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in koud water. Maak de bramen schoon en pureer ze. Zeef de bramenpuree en breng op smaak met de likeur en de suiker.
Knijp de gelatine uit en los hem op laag vuur in een pannetje op.
Roer er 2 eetlepels bramenpuree doorheen en roer daarna de overige puree erdoorheen.
Leg een theedoek op het muffinbakblik. Leg 4 glazen ( ca. 200 ml inhoud) schuin in de holten van het muffinbakblik Verdeel de bramenpuree in de glazen en zet met theedoek en muffinbakblik 3 uur in de koelkast, zodat het schuin op kan stijven.
Roer de mascarpone glad. Klop de slagroom met de mascarpone en de vanillesuiker stijf en vul de spuitzak ermee. Zet de glazen met de opgesteven bramenpuree rechtop.
Spuit de room erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bramenpuree met vanilleroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven