Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bounty verrassing! recept
Bounty verrassing! recept

Bounty verrassing!


Ingrediënten


Bereidingswijze


Elke bounty bestaat uit 2 reepjes. Leg op elk stukje bladerdeeg een bountyreepje. Vouw het bladerdeeg er als een envelopje omheen en maak het dicht aan alle kanten. Maak het bladerdeeg iets vochtig met water en bestrooi de bovenkant met suiker. Leg de bountyflapjes op een bakplaat met bakpapier en doe het op 220 graden C. ongeveer 15 minuten in de oven tot het goudbruin en wat gerezen is. Serveer warm, met ananas blokjes en een bolletje ijs (bijvoorbeeld tropische vruchten)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bounty verrassing! recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven