Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosvruchtensabayon recept
Bosvruchtensabayon recept

Bosvruchtensabayon


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op de grillstand.
Meng al het rode fruit in een schaal, bestrooi met de basterdsuiker en roer voorzichtig om. Vet de ovenschaaltjes in met boter en verdeel het rode fruit over d schaaltjes.
Klop de eidooiers en de suiker in een vuurvaste schaal, zet de schaal wanneer het mengsel goed schuimig is op een pan met kokend water.
Voeg beetje bij beetje de witte wijn en het citroensap toe, blijf ondertussen mixen met een elektrische mixer tot het mengsel dik en verdubbeld is in volume. Draai het vuur uit.
Schenk de sabayon over het fruit in de schaaltjes. Zet de schaaltjes boven in de oven en laat gratineren met de ovendeur op een kier. Serveer direct uit de oven.

Allergenen Informatie

Voor dit bosvruchtensabayon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven