Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bosvruchtenmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de vijg, de frambozen en de bessen met aanhangend water en 25 gram suiker tot een moes. Laten afkoelen.
Klop de room met de resterende suiker halfstijf en klop er dan de mascarpone, 3/4 van de vruchtenmousse en de cassislikeur door.
Vul 1 grote of kleinne puddingvormpjes met het mengsel en laat in de koelkast opstijven.
Stort de pudding op een bord (bordje) en druppel er een beetje vruchtenmousse omheen. Garneer met de resterende frambozen en bessen.

Allergenen Informatie

Voor dit bosvruchtenmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven