Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosvruchtengelei recept
Bosvruchtengelei recept

Bosvruchtengelei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in koud water.
Maak alle bosvruchten schoon en laat ze goed uitlekken.
Ris de rode bessen met een vork van de takjes.
Verwarm het vruchtensap. Knijp de gelatine uit en los hem op in het vruchtensap. Breng op smaak met 2-3 theelepels suiker en het citroensap.
Verdeel de bosvruchten over 4 glazen, verdeel de vloeibare gelei eroverheen. Zet de glazen minstens 4 uur koud weg, tot de gelei is opgesteven.
Stort de vruchtengelei op bordjes. Doop hiervoor de glazen kort in heet water. Klop de slagroom op met 1 eetlepel suiker en versier hiermee de gelei. Garneer met de frambozen, citroenschijfjes en munt.

Allergenen Informatie

Voor dit bosvruchtengelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven