Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosvruchten met sinaasappelsaus recept
Bosvruchten met sinaasappelsaus recept

Bosvruchten met sinaasappelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de sinaasappel schoon en rasp 2 eetlepels van de schil. Pel de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliezen eruit. Meng de yoghurt met de mascarpone en schep het sinaasappelrasp erdoor. Maak de vruchten schoon en verdeel 1/3 over 4 dessertschaaltjes. Schep er 2 eetlepels sinaasappelsaus erop. Vorm zo laaagjes tot de vruchten en saus op zijn. Garneer de schaaltjes met partjes sinaasappel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bosvruchten met sinaasappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven