Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosbessentaart recept
Bosbessentaart recept

Bosbessentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de koekjes in een kom en meng het met de boter. Bekleed een springvorm met een doorsnede van 20 cm met bakpapier en druk het deeg uit op de bodem. Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de roomkaas met de suiker romig. Meng een voor een de eieren erdoor. Schep de roomkaas op de bodem en strijk het glad. Bak de taart in het midden van de oven 2 5 minuten. De taart komt dan iets los van de vorm. Neem de springvorm uit de oven en verhoog de ovenstand naar 225 graden C. Strijk de zure room op het kaasmengsel en bestrooi het met de extra rietsuiker. Plaats de vorm 5 minuten terug in de oven. Neem hem uit de oven en laat hem afkoelen. Verwarm de bosbessenjam met een beetje water en bestrijk de afgekoelde taart ermee. Verdeel de bosbessen over de taart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bosbessentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven